Wilt u een super cool feestje met een echte DJ die de geeft om niet te vergeten dat kan zeker bij ons. jaren 60,70,80,80 en heden! U kunt er zelf een thema aan plakken en iedereen in een outfit laten komen uit de jaren 60,70 tot in zijn australian. Maar wij kunnen natuurlijk niet alles verzorgen.

Hier onder vind u een paar leuke links voor leuke thema's die u er apart bij kunt boeken. Wij kunnen ook verzekeren dat het uw feest compleet zal maken omdat wij deze figuranten en personen eerder over de vloer hebben gehad met een feestje. 

B-day dreams zo noemen deze dames zich en eerlijk is eerlijk wat een kindvriendelijke dames zijn dat en maken tijd voor elk kindje wat aanwezig is op het feestje! voor meer info klikt u HIER en zal u door linken naar hun eigen website. 

Maar laten we Kim suurland niet vergeten die hier als clown kwam en voor elk kind de leukste ballonnen in elkaar zette van een olifant tot een ware girafje. Ook verzorgen zij complete versieringen. onze ervaring scoort ook met dit bedrijf een dikke 10! Voor meer info klikt u HIER en surft u naar hun website.