Midwinterfeest op speeltuinvereniging Meeuwenplaat

Op Zaterdag 21 december van 11:00 tot 19:00 organiseert Speeltuinvereniging Meeuwenplaat de eerste editie van het MIDWINTERFEEST!

Om 11:00 uur hebben we een grand opening door de kerstman.
Heel de dag door zijn er verse poffertjes, broodjes hamburger, broodjes knakworst, patat en diverse snacks, warme chocolademelk,  verse koffie en thee te verkrijgen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over lunch en diner!

De gehele dag door zijn er diverse activiteiten te doen, kinderen krijgen hiervoor ook een strippenkaart die ze bij de activiteiten kunnen laten afstempelen en een volle strippenkaart lever je in bij de vrijwilligers achter de bar. Alle volle strippenkaarten worden verzameld in een pot en hieruit trekken wij aan het einde van de dag drie strippenkaarten die een jaarabonnement winnen. Vergeet dus niet naam en telefoonnummer achterop de strippenkaart te zetten!


Heel de dag door hebben wij een live DJ  maar van 14:00 uur tot 16:00 uur hebben wij een surprise DJ met laser show draaien in de grote overdekte tent!


Lijkt het jou niet gaaf op een rodeo kerst stier te zitten? of over een 18 meter lange stormbaan te knallen? Maar ook leuke winterspelen zoals ijspegels vangen of sneeuwballen gooien en nog veel meer... Dus kom gezellig langs met en GENIET!!! 

U hoeft alleen maar in te vullen met hoeveel personen u wilt komen en op de knop indienen te klikken. Dit is om een indicatie te krijgen van hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Uiteraard bent u ook zonder definitieve aanmelding van harte welkom.

Dit groots winterspektakel wordt mede mogelijk gemaakt door gebiedscommissie Hoogvliet.