Jeffrey Zwaneveld

Voorzitter

Trotse papa van 2 ondeugende kids. Full time job in de haven van Rotterdam. Het is dus duidelijk dat ik dit helemaal vrijwillig doe en met mijn hart op de juiste plaats. 

Alex Wieringa

Vice voorzitter

Vader van een lieve, prachtige dochter van 13 jaar. Wonend in Hoogvliet en werkend bij een grote scheepvaartmaatschappij. Secretaris geweest bij Stichting het Hart van Oeden en nu werkzaam als Vice voorzitter bij de speeltuin. Na een moeizame start, we hadden behoorlijk wat tegenslagen te verwerken, er een prachtige speeltuin van gemaakt die weer op de kaart staat, dankzij de onvoorwaardelijke inzet van ons hele team. De kinderen die met een glimlach weer de speeltuin in komen daar doen we het voor.

Gabrielle van den Haspel

Secretaris

Mama van 2 lieve meiden. Ik ben begonnen als vrijwilligster op de speeltuin twee jaar geleden. Door omstandigheden de speeltuin draaiende gehouden en samen met Jeffrey Zwaneveld een bestuur gevormd waarin ik de functie van secretaris op me nam. Ik vind het ontzettend leuk om ook op de werkvloer te zijn dit omdat het mooi is om te zien hoe kinderen het naar hun zin hebben op de speeltuin.

Samantha Thompson

Penningmeester


Sylvia van de Ree

Secretaris

Mama van 4 zonen en "bonus" mama van 2 dochters en een zoon. 

Toen ik 3 jaar geleden verhuisde naar Hoogvliet zocht ik een manier om actief bezig te zijn in mijn buurt. Nu ben ik ruim 2 jaar actief als vrijwilliger op de speeltuin, een plek waar ik me meteen thuis voelde.

Het is zo fijn om de kinderen te zien spelen en lachen, dat maakt dit werk voor mij heel waardevol.