Meeuwen schreeuw                       

Heb je bij ons gespeeld, geknutseld of een feestje gevierd?

Laat dan hieronder je meeuwen schreeuw achter!

Jeetje wat is dat mooi en leuk opgeknapt. Verjaardag van mij zoontje gevierd daar en wat was het gezellig en wat een top/bar personeel.
ook zeer schappelijke prijzen en eigen drinken mee nemen dat scheelde een hoop centjes :D over 4 maanden zijn we er weer alleen dan voor mijn vrouw die oud word 33 hihi.
bedankt voor de service!!
MVG K. de beer Lief en vriendelijk personeel die alles uit handen nemen. 50 man thuis of bij jullie? Die keuze was snel gemaakt en als optie had ik versieren gedaan, nou mijn complimenten!! Tot volgen jaar.
gr patricia Vandaag verjaardags feestje van me dochter gevierd met een geweldige high lemonade,super goed geregeld en super lekkere dingen kregen de meiden, daarna nog leuke spinnen geknutseld,de kinderen vonden het super leuk bedankt voor deze super leuke goed georganiseerde dag.

Claudia Poelmanmijn zoon zijn verjaardag gevierd hier. wat een super service, vriendelijk en wat een hulp hebben wij gekregen. jullie hebben ons en onze zoon een super dag bezorgd!

Svetlana de KovelWij hebben in januari mijn 30ste verjaardag gevierd in het zaaltje van de speeltuin. Was een groot succes! Lieve mensen die hielpen met versieren en de drankjes. Was echt heel gezellig. Wij hopen dit snel nog eens te kunnen doen! 

Savannah