Wij zijn verstandig en houden ons aan de 1.5m! Dus niet meer als 20 volwassenen binnen! Wij nemen ook voorlopig geen feesten meer aan voor binnen

LET OP!! Sweet sixteen tot 25jaar feestjes nemen wij niet meer aan! klik HIER voor uitleg.

Attentie!!!

Op dit moment nemen wij geen feestjes voor binnen aan i.v.m. dat wij daar de 1,5 meter niet kunnen garanderen maar het warme weer komt eraan en kunnen wij uw feest/verjaardag in de avonduren, na sluiting speeltuin, buiten vieren. Buiten staat het terras voor u klaar en kunnen de kinderen heerlijk spelen. In onze kraam serveren wij de drankjes uit zoals u van ons gewend bent en maken we het gezellig, ook hierin hebben wij een koeling staan zodat uw drankjes koud blijven. De koeling binnen blijft beschikbaar voor uw eten en drinken het enige wat daar aan veranderd is dat de vrijwilligers die op uw feestje staan dit zullen pakken voor u. Het clubgebouw blijft gesloten voor bezoeker maar uiteraard hebben wij een toilet buiten en kunnen er uitzonderingen gemaakt worden voor toilet binnen.  Wij nemen nadat u het aanvraag formulier heeft ingevuld contact met u op zodat we alles wat veranderd is nog even door kunnen nemen.

Voor alle leden van de speeltuin bieden wij u dit aan. Nog geen lid?  dit kan al voor €5,-  en dan bent u een vast lid voor onbepaalde tijd. Omdat wij een vereniging zijn bent u verplicht lid te zijn om aan onze activiteiten deel te kunnen nemen of in dit geval ook om de zaal te huren. (Dit is bepaald door de statuten van de vereniging en regelgeving volgens de wet) Hoe word u lid. Dat is heel simpel! Bij het invullen van de aanvraag formulier om de zaal te huren klikt u het vinkje aan "lid worden". U kunt ook een jaar abonnement afnemen van €12,50 per jaar  dan heeft u nog meer voordeel en kortingen! Wilt u dat klik dan HIER

Een verjaardag vieren of een andere kind gerelateerd feestje? Dan bent u nu op het juiste adres! 

Klik HIER voor foto's van de zaal (versierd)

Ook bieden wij een lasergame arrangement aan voor maximaal 10 kinderen/volwassenen. Voor meer informatie klit u HIER

Neemt u even rustig alles door en u kunt daarna op de aanvraag klikken en uw aanvraag indienen, wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om te bespreken of de genoemde datum beschikbaar is en we uw feestje kunnen inplannen. LET OP!! Als u uw aanvraag heeft ingediend staat het nog niet officieel vast. Dat gebeurd pas na dat we u hebben terug gebeld en een aanbetaling binnen is.

Feestjes met of zonder thema of kom je alleen met je vriendjes en vriendinnetjes een disco vieren het kan allemaal bij ons! Al die rommel thuis en als iedereen naar huis gaat, die zorg wordt u uit handen genomen door ons team van vrijwilligers. 

Wist u dat u zelf uw drank en zoutjes mee mag nemen? U mag gebruik maken van onze koelkast en staan tafels (indien gewenst) U kunt bij ons plastic bekers en borden afnemen tegen betaling of u kunt dat zelf mee nemen van huis. 

Koffie, thee, een kan siroop & bittergarnituur dient u wel bij ons af te nemen als u daar gebruik van wilt maken, prijzen vind u verder op deze pagina. Er kan altijd op het feest zelf bijbesteld worden, echter komt er dan wel een nacalculatie.

Bijkomende kosten zijn schoonmaak kosten.

U kunt elke dag van 12:00 tot 23:00 uur (heeft u andere tijden ingedachte neem dan eerst contact met ons op) de zaal huren maar onder reguliere openingstijden is de speeltuin gewoon open voor andere bezoekers. Wij houden echter wel in de gaten dat het geen in en uitloop wordt maar onze bezoekers moeten wel gebruik kunnen maken van het toilet en wat te eten & drinken kunnen bestellen. Op de dagen dat de speeltuin dicht is of na sluitingstijd 17:00 heeft u het alleen recht op de kantine en heel de speeltuin. U mag uiteraard onze stoelen en tafels gebruiken en zelf de indeling bepalen. Ook zorgen wij uiteraard zelf dat alles weer na het feestje terug word gezet. (Gaat u de tafels en stoelen naar buiten verplaatsen dan dient u ze wel binnen terug te zetten na het feestje.). U bent vrij om de zaal te versieren zoals u dat zelf wilt maar er mogen geen spijkers gebruikt worden. U mag van onze mobiele muziekspeaker gebruik maken. Deze werkt op bluetooth. Wij bieden ook tegen meerprijs  een professionele DJ Booth aan met complete rook en laser show, moving heads, disco pars en een geluid installatie van 4500 watt RMS. U mag dan zelf gebruik maken van de DJ Booth maar u kunt ook via ons voordelig een DJ huren die het feest tot een hoogtepunt zal brengen.  

Wij kunnen ook een geheel buffet laten verzorgen. hierin zijn meerdere mogelijkheden.

Nog eventjes wat regeltjes.

 • Er mag alleen buiten openingstijden naast frisdrank ook binnenlands gedistilleerd (bier, wijn en blikjes Bacardi cola blikjes) geschonken worden. tot een max van 15% alcohol gehalte.
 • Er zijn altijd 2 medewerkers van de speeltuin aanwezig deze fungeren als gastvrouw/heer en kunnen uw vragen beantwoorden. Ook zullen zei volledig bardienst draaien en alle zorgen uit handen nemen voor u en uw gasten. 
 • Aangezien onze speeltuin middenin een woonwijk staat verwachten wij dat u uw gasten vraagt rustig te vertrekken en geen overlast te bezorgen. Bij voorbaat dank!


 1. Huur prijs €45,-
 2. Aanbetaling €50,- 
 3. Schoonmaak kosten €40,-
 4. DJ inclusief DJ booth per uur €25,- (optie)
 5. DJ Booth los gehele huur periode zaal €50,- (eigen DJ regelen) (optie)
 6. koffie of thee kan €5,- (optie)
 7. Kan siroop €3,- (optie)
 8. Bittergarnituur 50 stuks  €10,- (Komt u tekort op het feest dan kunt u bijbestellen.)  (optie)
 9. Versiering van het gebouw binnen jongen of meisje €10,- (optie)
 10. Luxe versiering van het gebouw inclusief  rode loper (bij droog weer) €20,- (optie)
 11. Voor meer info kunt u bellen naar 010-4166170 of E-mail naar  zaalverhuur@mspeeltuin.nl


AANVRAAG FORMULIER KLIK HIER!!